tiistai 25. elokuuta 2009

Asunto -check! Bussikuljetus - check!

No niin, nyt tuli tieto asunnosta. Osoitteeni ensi vuonna tulee olemaan 01/E Parchas Court, Park Wood. Talo on ns. Superior, eli siellä on 6 asukasta, iso keittiö, kaksi kylpyhuonetta sekä jokaisessa makuuhuoneessa oma pieni pesuallas. Kuulostaa oikein mukavalta! Joitakin kuvia yritin googlailla eilen yömyöhälä, kun asunnosta sain kuulla - näyttää ihan kivalta ja sopivan tilavaltakin. Ei sinne kaikkia kavereita majoita, mutta ainakin Nina mahtuu :)

Varasin äsken myös bussikuljetuksen lentokentältä Canterburyyn. Mukavuudenhaluista ja turvallista, tiedän, mutta otan niin paljon mieluummin tuon, kuin seikkailen ison matkalaukun kanssa Lontoon julkisissa. Ei niissäkään toki mitään vikaa ole, mutta pienempi stressi on aina pienempi stressi!

2 kommenttia:

  1. Parkwood on viihtyisä, ja itsekin aikoinaan bussikuljetuksella tulleena voin sanoa sen helpottavan matkaa huomattavasti. :)

    Katariina

    VastaaPoista
  2. Joo, Parkwood näyttää kuvissa viihtyisältä! Ehkä näin suomalaisena ja kävelyyn tottuneena huvittaa tosin tuo brittien valitus jopa 15 minuutin kävelystä luennoille.. :D Kivempi vaan, kun on vähän syrjässä!

    Ja kyllä tosiaan tuo bussikuljetus on aika kiva juttu. Oikeasti kunhan saa raahattua itsensä ja laukkunsa sen pari sataa metriä kentällä, niin pääsee perille asti turvallisesti :) Ainoa vaan, että mulle tulee aina paha olo bussissa.. :D

    VastaaPoista