maanantai 10. elokuuta 2009

Onpa ruma, ei mahda mitään!


Blogin ulkonäkö on kaamea, koska en jaksa vieläkään oikein selvittää, että mikä on vialla entiseen nähden. Kai jotkut asetukset sitten vaan, mutta en osaa korjata. Tällä pohjalla nuo tiedot kuitenkin näkyvät edes jotenkin, joten annan tämän olla tässä väliaikaisesti.

Meanwhile voitte kertoa minulle, kumpi seuraavista vaihtoehdoista on parempi:



Lähinnä siis huomion saa kiinnittää noihin vöihin, naama on aika lailla sellainen, miltä se näyttää monen tunnin kaupungilla hikoilemisen jäljiltä. Kaulassa on muuten äidilta 25-vuotissyntymäpäivälahjaksi saatu kaulaketju, jonka tänään hain Lindroosilta :) Rannekoru jäi vielä lyhennettäväksi. Kiitos äiti, tuo on ihana <3

EDIT: Ei tämä vieläkään näytä hyvältä. Hitto. Tietääkö joku, voiko blogia jotenkin resetoida? :D

5 kommenttia:

  1. ite tykkään ekasta enemmän. ja blogi näyttää ihan hyvältä mun silmään, vaikkakin headeri on hävinnyt.

    VastaaPoista
  2. Blogin puhdas ulkoasu ei hairitse, ja molemmat vyotkin ovat kivoja. Oma suosikkini on tuo alempi mustavalkoisessa kuvassa oleva. (Tietenkin eri mielta thelinuksen kanssa :D)

    VastaaPoista
  3. thelinus, tuossa ekassa on kyllä jotain todella hurmaavaa. Ja se on napakampi, mikä tuntuu kivalta päällä. Ja hyvä, jos näyttää ihan hyvältä. Header hävisi, kun tein jotain muokkauksia ja vahingossa poistin sen :D Mutta nyt siis mullakin näyttää taas ihan siltä, miltä pitääkin.. outo Blogger.

    Susanna, mulla oli tässä tänään välissä sellainen kamala sininen ulkoasu, mutta vaihdoin sitten takaisin minimaan, kun se sininenkään ei toiminut lopulta. Ja nyt tosiaan sitten taas näyttää ihan oikealta, epäilen bloggerin sekoilevan.

    Ja musta näyttää mustakin ehkä kivemmalta, mutta se itse vyö on löysempi.. ehkä päädyn pitämään molemmat. Tuo musta ainakin olisi monikäyttöisempi.. :)

    VastaaPoista
  4. Ja Susanna, lisäsin sun blogin mun blogilistalle :)

    VastaaPoista
  5. On pitanyt aikasemminkin jo kommentoida tanne, kun olen lueskellut tata ihan sattumalta alusta asti tata sun blogia. :) Kiva, etta asiat alkavat jarjestya ja muutto tanne lahestya. Voin suositella varautumista tuohon ainaiseen asioiden/papereiden/ihmisten odotteluun ja peraan jahtaamiseen. Se on tassa maassa saanto enemman kuin poikkeus. :D

    VastaaPoista